Recenzije

9,3
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,4
Udobnost
9,1
Lokacija objekta
9,4
Sadržaji
9,0
Osoblje
9,6
Omjer cijene i kvalitete
9,3

Recenzije

    Sanja
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. travnja 2018.
    Vlasnica hostela iznimno draga, ljubazna i susretljiva, uvijek spremna pomoći. Oduševio me ambijent; mekoća ležaja, urednost, prostorno moderno uređenje, bogato opremljene kuhinja i kupaonica. Hostel se nalazi u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora i centra grada. Preporučujem ga svakome tko planira posjetiti Šibenik.
    Mateo
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    9. travnja 2018.
    Jako ljubazno i pristupacno osoblje,sve pohvale na cistocu i izgled hostela.Pozreav iz Rijeke 😁
    Josipa
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    10. ožujka 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Zoran
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,5
    8. ožujka 2018.
    Vrlo ljubazno osoblje
    Ivan
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    21. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    16. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    de

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    22. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Catriona
    ie

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    13. svibnja 2018.
    Everything was excellent! The dorm room was so spacious and was given loads of helpful information on check in!
    Mislav Domovic
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    13. svibnja 2018.

    Mislav

    Clean, new, maintained at all the times, very helpful personel.
    Nicola
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    6. svibnja 2018.
    My husband is gluten free and vegetarian and the staff went out of their way to make sure that he had good meals each day.
    JackLewis
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    5. svibnja 2018.

    Great place to stay

    Found the mattresses particularly uncomfortable. Don't drop anything down the gap between wall and bed, it's almost impossible to get it out.
    Very clean and well looked after hostel. Bathrooms feel like a nice hotel. Spacious, lockable storage draws and a light/power for each bed. Farmers market and shops just around the corner.
    MajaK
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    2. svibnja 2018.

    Great hostel in Šibenik

    Great hostel near City center, new spacious room, friendly and helpful Staff she gave us all the information that we needed.
    Methus
    th

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    30. travnja 2018.
    Staff is very good and helpful Very near to bus station 2 min walk Clean and comfortable room and bath room
    Uliana
    it

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    22. travnja 2018.

    cozy place. nice facilities. enough privacy

    everything is awesome
    I had a very nice clean room with superclean newly equipped bathroom with a private entrance from the terrace. Nice equipped kitchen, many corners to have rest, turtle family at the terrace :D a washing machine :) and nice advices from the host on what to visit. i liked everything! thank you!
    Viviane
    ch

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    19. travnja 2018.
    Great location and the host was really helpful with taking care of our car
    Tomas
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    19. travnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Rachel
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    12. travnja 2018.

    Was a good stay for 2 nights, easily accessible to old town.

    Nothing
    The owner was very friendly and the rooms very light and clean.
    Sean Maurice
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    7. travnja 2018.
    The owner was so nice! I arrived on Easter Sunday and she gave me dinner because everything was closed.
    holly hall
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    3. travnja 2018.
    Violet ---every ones number one Mom
    Massimo
    ch

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    8. veljače 2018.

    Good, clean and friendly option

    Curtain and lamps would be perfect....
    Nice and comfortable Hostel next to old town and bus station. Host-Lady is very friendly and beds/bathrooms/showers are quite new and very clean. There is a nice and big garden-outside-bar-sitting-area and a small kittchen to use for cooking. Off season so price i paid was cheap! Nice ambiance...i liked it😊
Učitavanje recenzija